La UE Olot s’enfrontarà a l’Huracán València, un rival 10 punts per sobre en la classificació

Aquest diumenge a les 17h la Unió Esportiva Olot rebrà a l’estadi l‘Huracán València, situat en la vuitena posició de la classificació, amb 52 punts, deu per sobre de l’Olot. Es tracta d’un rival molt fort que ja va fer perillar l’equip olotí en la lluita per evitar el descens de Segona B, en l’últim partit al camp rival amb un resultat de 2 gols a 0.

Aconseguint els tres punts, l‘Olot es situaria més a prop d’assegurar la permanència a la categoria. A més, l’Olot se les haurà de veure sense el central Alb ert Canal, que va patir un traumatisme facial greu en l’últim partit al camp del Villareal. El jugador es troba a la Clínica Quirón de Barcelona, on serà operat aquesta tarda. Tot i que la seva situació l’impedirà poder competir el que queda de temporada, el club li ha ofert la renovació per l’any vinent. Mentrestant, dos dels joves amb més projecció de l’Olot, Jordi Hostench i Gerard Valentín, han despertat l’interès de molts clubs, que ja s’han adreçat a l’Olot per preguntar sobre la situació contractual dels dos jugadors. Davant aquesta realitat, el club ja treballa de valent per confeccionar una plantilla competent per l’any que ve.

Deixa un comentari