Comença una nova edició del festival de dansa internacional Sismògraf

Ahir va començar el festival Sismògraf, un conjunt d’espectacles amb 5 anys d’experiència que treballa per mostrar les principals creacions dansaires emergents, els seus creadors i els diversos projectes internacionals entorn de la dansa. És el festival olotí que pretén apropar la dansa a la comarca i demostrar que es tracta d’una disciplina artística que es pot practicar de moltes formes, en diferents espais i de manera solitària o molt participativa.

De fet, tots els espectacles que formen el festival, que tindrà lloc fins el diumenge, giren entorn d’aquest corrent de pensament. Dos dels espectacles a destacar són el del dissabte a la nit amb el grup Senza Tempo, que ja va assistir al festival de l’any passat i aquesta edició torna amb un espectacle d’aigua, llum i so dins la plaça de Braus. I l’altre, el del diumenge al matí, és un recorregut de quatre danses internacionals al Parc Nou, dedicat sobretot al públic familiar. Tot un conjunt d’actuacions que podrien convertir el Sismògraf  en el festival de dansa de referència de Catalunya.