El 12 de juny se celebrarà el 6è Open Memorial Santi Silvas de tennis amb cadira de rodes

El proper 12 de juny es farà, per sisè any consecutiu, l’Open Memorial Santi Silvas. Un torneig que reunirà les millors raquetes internacionals de tennis en cadira de rodes en els quatre dies que durarà la competició, que finalitzarà el diumenge 15 de juny.

L’acte de presentació del torneig d’enguany es va presentar diumenge a Barcelona Open Banc Sabadell coincidint amb el 62è Comte de Godó, dirigit pel tennista olotí Tommy Robredo. 32 jugadors, entre el quadre masculí i femení -individuals i dobles-, prendran part del torneig, que tindrà lloc al Club Natació Olot i que comptarà amb alguns dels millors tennistes del moment.

L’objectiu és aconseguir que joves tennistes participin de la competició per ajudar-los a avançar en el circuit professional i que rebin el reconeixement i el suport que es mereixen; i a l’hora, aquest any s’ha destinat tot un dia a l’atenció als escolars, perquè se solidaritzin amb els esportistes que van amb cadira de rodes. Una de les activitats destacades del Memorial és la visita que realitza l’Institut Guttmann. Un grup d’usuaris del centre es trasllada al torneig per poder seguir la competició, veure l’esport com a estímul de superació en el dia a dia.

L’Open Memorial Santi Silvas vol ser la cita internacional de referència per al tennis de cadira de rodes a casa nostra. En la seva sisena edició, el torneig continuarà oferint una competició d’alt nivell per apropar la societat a l’esport adaptat i donar a conèixer i admirar els valors de sacrifici, compromís i lluita dels jugadors que en prenen part.

 

x