El CPA Olot Juvenil aconsegueix la medalla de bronze al seu primer Campionat Europeu

El grup Juvenil del Club Patinatge Artístic Olot ha aconseguit la medalla de bronze en el seu primer Campionat d’Europa de Patinatge Artístic amb la coreografia ‘Amb sentiment’. La competició s’està celebrant a Holanda. El conjunt juvenil del club olotí va classificar-se a l’europeu per primera vegada a la història del club en el passat campionat estatal. El grup juvenil ha aconseguit la tercera millor puntuació d’entre els 16 millors equips del continent. La competició juvenil ha començat aquest divendres a les dues de la tarda. El CPA Olot ha estat el quart equip a mostrar la seva coregografia, que ha seduït els membres del jurat.

Demà serà el torn del grup A del CPA Olot, que intentarà portar la seva coreografia ‘Respira’ al més alt nivell del pòdium europeu. 13 equips del continent es disputaran les tres primeres places.