El pintor olotí Xavier Carbonell exposa a la ‘Jadite Gallery’ de Nova York

El pintor olotí Xavier Carbonell ha fet innombrables viatges a les ciutats més influents del planeta i més inspiradores, al llarg de la seva carrera artística. Ara, ha compilat totes aquestes experiències en 15 teles que s’exposen a la Jadite Gallery de Nova York. L’artista ha compartit les sensacions d’aquesta seva cinquena exposició a la galeria novaiorquesa amb Olot Televisió.

El pintor olotí Xavier Carbonell ha inaugurat l’exposició ‘Travel and paintings’ a la Jadite Gallery de Nova York. L’artista hi exposa 15 teles de format gran i mitjà que mostren les diferents ciutats que l’artista ha fet arreu del món.

A l’acte de presentació es va comptar amb la presència d’Hug Dugan, membre de Nacions Unides, a més de molts apassionats de l’obra de Xavier Carbonell i amics de l’artista. La inauguració de l’exposició es va viure en una jornada molt especial, i és que al mateix edifici on tenia lloc la presentació, el president dels Estats Units, Barack Obama, presidia una convenció.

Una experiència més que Xavier Carbonell s’enduu dels seus viatges, inspiradors d’aquesta sèrie de quadres. Durant la presentació de l’exposició, es va presentar el llibre Xavier Carbonell, viatge i pintura, que ha editat la Jadite Gallery i ha estat escrit pel garrotxí Josep Valls. És un recull de les ciutats que Carbonell ha visitat i pintat i que properament es presentarà a Olot.

x