Besalú celebra la 6a edició del ‘Passejant lletres’, la segona diada del llibre senyalada

‘Passejant lletres’ és el nom que porta la festa del llibre de Besalú. Avui celebrava la seva sisena edició, a l’espai Cal Tronc, al costat de la Biblioteca del poble. La festa coincideix sempre amb el primer diumenge després de Sant Jordi i serveix per, de la mateixa manera que ho fa la diada del llibre per excel·lència, fomentar la lectura i la seva comprensió.

Els espectadors passejaven per les lletres a través d’una lectura de textos a càrrec dels alumnes del Taller de Lectura de l’Associació Educativa Eixida de Besalú. Tot seguit, es feia l’entrega de premis als guanyadors del tercer Concurs de Punts de Llibre de la biblioteca, valorats per un jurat format per Joan Masmitjà, representant de la Biblioteca, Rocío Romero, de l’Ajuntament, Isaac Jarillo, dissenyador gràfic, i Gemma Moncanut, com a membre del Club de Lectura de l’Ajuntament.

Els guardonats van ser l’Anna de Toro i en Dani Gómez en les categories Infantils A i B; l’Anna Martín, que va recollir el premi de la categoria Juvenil; i per últim, pel que fa als adults participants, en va sortir guardonada la Mireia Busquets.

La tarda de lectura acabava amb la 6a edició del Dictat Públic, amb la participació de petits i grans, i una cantada de corals.