Diego Ribao i Aleix Domènech s’imposen als seus rivals a la Mitja Marató i la cursa de 10 quilòmetres de la Garrotxa

Més de 500 atletes va participar ahir diumenge a la Mitja Marató de la Garrotxa, organitzada pel Club Natació Olot. La competició estrenava la modalitat de cursa de 10 quilòmetres, apartat on va triomfar l’olotí Aleix Domènech. El primer a fer els 21 quilòmetres de la mitja marató va ser Diego Ribao.

La Mitja Marató de la Garrotxa ha complert dues dècades d’existència. Ahir arribava a la seva vintena edició, sota un sol esplèndid que convidava a córrer pels carrers d’Olot. En total, la van disputar 513 atletes: 440 en el recorregut de 21 quilòmetres, i 73 en la nova modalitat de 10 quilòmetres.

L’atleta olotí Aleix Domènech va ser el gran triomfador del nou recorregut de 10 quilòmetres. Domènech va entrar a meta amb un temps de 33 minuts i 33 segons. Darrere seu, a més de quaranta segons de diferència, entrava Francesc Freixer. L’olotina Laia Coma era la primera dona de la categoria en arribar, amb un temps de 49 minuts i 37 segons.

Pel que fa a la Mitja marató, després d’una cursa molt disputada el primer en arribar a la meta era Diego Ribao, amb un temps de 1 hora, 15 minuts i 44 segons. Just darrere seu, a tant sols un segon, entrava el garrotxí Joan Batlle. Leonor Font era la primera dona en entrar a meta, quan passava una hora, 27 minuts i 12 segons de l’inici, en una cursa amb molt bona harmonia i amb una alta participació de famílies.

Deixa un comentari