La Unió Esportiva Olot salva la categoria a dos partits del final de la lliga amb una victòria agònica davant l’Huracán (3-2)

La Unió Esportiva Olot jugarà novament a Segona B la temporada que ve després de guanyar aquest diumenge l’Huracán de València de manera agònica. Dos penals en els darrers minuts del partit han capgirat el marcador en un matx estrany i emocionant.

La Unió Esportiva Olot començava el partit sabent que el descens directe ja no era cap perill amb els resultats del migdia. Això sí, només una victòria salvaria l’equip de manera matemàtica evitant la plaça de promoció. El matx ha començat molt malament per als homes d’Arnau Sala. Coro ha fallat una clara ocasió davant Paco i minuts després, Luismi ha emmudit l’estadi amb una falta directa executada de manera magistral. El col·legiat Òscar Herrero no ha tingut el seu dia i no ha assenyalat un penal sobre Coro que ha desembocat en una xiulada monumental del públic. Quan tot l’estadi protestava l’acció, l’Huracán ha aprofitat una errada defensiva local per col·locar el 0 a 2 al marcador. El partit estava costa amunt però abans del descans Coro ha retallat distàncies amb un gran gol des de la frontal.

El segon acte ha estat ben diferent i del tot ensopit. L’àrbitre ha expulsat de manera molt rigorosa al valencià San Julián per una falta al centre del camp i a partir d’aquí els visitants han plantat una teranyina defensiva que ha deixat sense idees als d’Arnau Sala. En el tram final, però, tot ha canviat, i l’Huracán ha comès un absurd penal sobre Carlos que el mateix pitxitxi garrotxí transformaria en l’empat. La salvació era virtual amb el gol però ha passat a ser matemàtica en el darrer minut de l’encontre, quan Kilian ha estat novament objecte de penal. Carlos Martínez tampoc ha errat el segon i ha pogut certificar la permanència a Segona B. Després del partit, jugadors, afició i cos tècnic han celebrat la salvació amb una rua pel centre de la ciutat. L’Olot, doncs, jugarà un any més a Segona B.

Deixa un comentari