La Fageda és reconeguda en l’àmbit social amb dos guardons i avança en l’àmbit empresarial invertint en una nau amb capacitat per a 2 milions de iogurts

La Cooperativa la Fageda ha rebut dos guardons, un en reconeixement al seu treball en la millora de la vida familiar dels treballadors, i un altre en reconeixement de la defensa de les Llibertats i el Progrés. Paral·lelament al reconeixement familiar, la Fageda avança en l’àmbit empresarial, i ha invertit en la creació d’una nau amb capacitat per emmagatzemar dos milions de iogurts.

El productor de iogurts La Fageda va optar pel model de cooperativa d’iniciativa social ja des de la seva fundació, ara fa 31 anys. La fórmula li ha permès aconseguir el seu objectiu, inserir en el món laboral persones amb discapacitats o malalties mentals.

La Cooperativa la Fageda ha estat reconeguda amb dos guardons darrerament, el que atorga el Grup d’Entitats catalanes sobre la família, pel seu treball en la millora de la vida familiar dels treballadors, i el Premi Emilio Castelar a la Defensa de les Llibertats i el Progrés de Sevilla.

Paral·lelament a l’èxit social, la cooperativa ha arribat a produir 50 milions de iogurts a l’any, la qual cosa ha convertit la cooperativa en el tercer productor de iogurts de Catalunya. La Fageda avança en l’àmbit empresarial, i ha invertit en la creació d’una nova nau.

La fórmula de cooperativa funciona a la Fageda. Ara, els seus responsables busquen maneres per protegir-la i permetre que els objectius socials sempre estiguin per davant dels empresarials.

En les últimes hores, la Fageda ha conegut un nou reconeixement a la seva feina. L’Associació de Màrqueting d’Espanya ha nominat la cooperativa als Premis Nacionals de Màrqueting en la categoria de petita i mitjana empresa.