La família de l’empresari Jordi Comas crea una fundació per fomentar la qualitat del turisme

La vida de l’empresari Jordi Comas, president de la patronal de Girona FOEG i propietari de diversos hotels a Platja d’Aro, va veure’s truncada el novembre del 2012 quan va ser assassinat en un assalt a casa seva. Comas havia estat molt vinculat a la Garrotxa i fins i tot va ser un dels impulsors de la celebració de la gran festa del Carnaval a Olot. Ara, un any i mig després de la seva mort, la família de l’empresari ha anunciat que crearà la Fundació Jordi Comas amb l’objectiu de fomentar la qualitat del turisme.

La família de l’empresari turístic de Castell-Platja d’Aro Jordi Comas, assassinat fa 2 anys al seu domicili, està creant la Fundació Jordi Comas Matamala amb la voluntat de projectar dos àmbits dels que Comas sempre feia bandera, per una banda la formació en el camp turístic per assolir l’excel·lència del sector i per l’altra el treball pel turisme sostenible. La vídua de l’empresari platjarenc va fer pública la notícia en la 2a edició del Memorial Jordi Comas, una festa de la cultura, l’empresa, la política, el periodisme i evidentment el turisme que busca recordar la figura de Comas estretament vinculat professionalment però també personalment en tots aquests sectors.

Serà una nova eina jurídica que treballarà pel futur del turisme, un demà que ha de passar per la millora constant, la qualitat, l’excel·lència dels serveis i la sostenibilitat. Amics, familiars i coneguts de Jordi Comas es van aplegar per segon any consecutiu en aquesta festa en la que es va presentar el llibre ‘Nits d’Aro’ de Xavier Castillón fruit del treball de recerca guanyador de la segona edició dels Premis Jordi Comas de Recerca Local impulsats per l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Un document aquesta publicació que fa un anàlisi del que ha estat la nit de Platja d’Aro per diverses generacions i com els locals d’oci nocturn han col·locat el municipi entre els destins més moderns, glamurosos i cosmopolites de les nits de festa.

En el mateix acte es va convocar la 3a edició d’aquests premis. Els treballs es podran presentar fins a finals d’octubre i es coneixerà el guanyador durant el mes de desembre.

x