Protesten davant el Servei d’Ocupació d’Olot contra la problemàtica de l’atur

La coordinadora de Marxes per la Dignitat ha convocat un acte simbòlic de protesta a les Oficines de Treball de la Generalitat de tot Catalunya. Aquestes manifestacions també han tingut lloc a Olot, dimecres al matí, per demanar solucions a la desocupació.

Unes quaranta persones han participat a la manifestació d’Olot contra els problemes que genera l’atur, en la protesta organitzada per l’Associació de Desocupats majors de 40 anys de la Garrotxa conjuntament amb la coordinadora de les Marxes Per la Dignitat. Els manifestants han volgut posar de relleu els processos de privatització que viuen les oficines on es tramiten les prestacions d’atur. D’altra banda, el manifest que han llegit els responsables de l’acció aposta per la defensa dels serveis públics i la renda bàsica garantida, i demanen un esforç a les administracions per trobar solucions a aquesta problemàtica.

x