Tot a punt per la Festa del Roser de Sant Joan les Fonts aquest cap de setmana

Amb l’arribada de la primavera, Sant Joan les Fonts es vesteix de gala amb la seva festa petita, la Festa del Roser. Divendres va fer la presentació oficial de la programació. Com és habitual se celebrarà els propers dies 2, 3 i 4 de maig.

La festa, l’organitza la Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts, amb un únic objectiu: la diversió de petits, joves i grans, per això, que aquest any, han apostat per actes relacionats amb l’humor i l’entreteniment. Entre les activitats programades destaquen el tradicional campionat de botifarra, el torneig de pàdel, els tastets de còctels i el ral·li boig. La novetat d’enguany és l’espactacle d’humor a càrrec de Pep Plaza i Joan Pera que es farà diumenge a dos quarts de set de la tarda al Pavelló d’esports del Club Poliesportiu Santjoanenc.

Es mantenen les activitats culturals, com la presentació del llibre “Aportacions inèdites de l’art medieval català”, les activitats infantils, entre les quals hi destaca el taller de maquillatge, la missa solemne del diumenge a les 12 i les les sardanes de les 16h. També hi haurà l’obra de teatre del dissabte al vespre, enguany, serà l’obra: “Avi jove vol companyia!”, que també és amb to humorístic. Per a més informació, i per a conèixer a fons el programa, consulteu el web.