El jove pianista Michael Andreas ofereix un concert inèdit a Olot juntament amb la GIOrquestra

El petit Mozart és el nom que porta el concert de Michael Andreas amb la GIOrquestra, un espectacle únic que va tenir lloc ahir al vespre a la capital de la Garrotxa, després de l’èxit obtingut en la seva presentació a l‘Espai Ter de Torroella de Montgrí.

Michael Andreas, un jove virtuós del piano, va actuar ahir al Teatre Principal d’Olot acompanyat de la GIOrquestra, coneguda per les seves actuacions versàtils acompanyades de grans solistes com Alba Ventura, Mireia Farrés i Vicens Prats. A Olot, sota la direcció del garrotxí Marcel Sabaté, van interpretar quatre peces de Mozart així com la primera composició del jove Andreas.

Amb tan sols 12 anys, Andreas ja ha participat en festivals de renom i tocat en orquestres destacades dins i fora del nostre país. Des del 2007, és alumne de Gennady Dzubenko, de l’Escola Luthier de Barcelona. El 2010 va debutar com a solista i als 8 anys va guanyar el seu primer premi. També és conegut per participar al concurs de Telecinco Tu sí que vales. La gira de El petit Mozart es completarà amb un concert més, el de l’11 de maig a l’Auditori de Girona.

 

x