Jordi Roura guanya la Cursa per la Moixina, que ha doblat el seu rècord de participants

S’ha celebrat la segona Cursa per la Moixina, una prova que aquest 2014 ha doblat el nombre d’inscrits, superant els 400 participants. Jordi Roura succeeix al seu pare Josep Maria Roura com a guanyador de la cursa olotina.

La Moixina és un dels paratges més tranquils i bucòlics dels que conformen la ciutat d’Olot, una calma alterada per un dia, amb la celebració de la 2a Cursa per la Moixina, organitzada per Linkinesis. Es tracta d’una competició de poc més de 10 quilòmetres que transcorre per indrets de gran bellesa. La Cursa per la Moixina ha doblat, amb 400 atletes, el seu rècord de participants. De tots els que prenien part a la cursa, ha sobresortit Jordi Roura. L’atleta olotí succeeix a la competició al primer vencedor de la cursa, el seu pare Josep Maria Roura. Jordi Roura s’ha imposat amb un temps de 41 minuts i 13 segons a Joel Barcons, que ha arribat 24 segons després. Tomàs Serrano ha estat el tercer classificat, i la primera noia en arribar ha estat Núria Bofill, amb un temps de 53 minuts i 50 segons. La primera parella mixta en creuar la meta ha sigut Mila Duran i Pere Delcado, amb un temps de 54 minuts i 32 segons.

Deixa un comentari