Aquest diumenge Olot acull els actes centrals d’homenatge a la Diada de la Mare

Aquest cap de setmana Olot celebra la Diada de la Mare. El Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT) és l’encarregat d’oferir a la ciutat un seguit d’actes per a tots els públics encaminats a celebrar aquesta data, des del tradicional Concurs de dibuix fins a una ballada de sardanes.

En una entrevista a Les Notícies d’Olot Televisió, Rosa Maria Teixidor, membre del CIT, ha assenyalat algunes de les activitats previstes. Dissabte, durant tot el dia fins les 17h de la tarda, hi haurà la possibilitat de participar al 37è Concurs Infantil i Juvenil de Dibuix, per a nens de 5 a 13 anys. Les obres resultants seran exposades a la seu del Centre Excursionista d’Olot.

L’endemà, diumenge, es farà la lectura del veredicte i la posterior entrega de premis i obsequis a tots els participants. L’acte tindrà lloc a les 19h de la tarda també a la seu del Centre Excursionista, davant l’exposició. Però al matí també hi ha previstos actes per a tothom, com la tradicional missa a l’església de la Mare de Déu del Tura, a les 10h, o la ballada de sardanes de la plaça Clarà, a dos quarts de 12h, amb la participació de la periodista i cantautora Clara Sánchez-Castro Bonfill.

Com és tradició, l’última mare de l’Hospital Comarcal Sant Jaume d’Olot serà obsequiada amb un ram de flors i un record commemoratiu.

x