La UE Olot s’enfronta diumenge sense pressions al Lleida, quart a la classificació de Segona B

Quan encara falten dues jornades, la Unió Esportiva Olot es troba en una situació de comoditat donat que el diumenge passat, derrotant l’Huracan València per 3 a 2 en l’últim sospir, va aconseguir la permanència a la categoria. Amb 45 punts, l‘Olot ja pot dir que jugarà per segona vegada consecutiva a Segona B.

Però els partits no s’han acabat. De moment, aquest diumenge a les 19h, li toca enfrontar-se al Lleida Esportiu, el quart posicionat de la categoria amb 62 punts. El Camp d’Esports del Lleida s’omplirà de gom a gom per rebre un Olot que s’ha fet més fort. Mentrestant el club s’asseu per parlar sobre la temporada vinent. D’entrada, l’entrenador actual, Arnau Sala, és un dels màxims actius que el club vol mantenir. Les quatre últimes victòries, contra el Badalona, l’Atlètic Balears, l’Olímpic de Xàtiva i l’Huracan València, demostren que el tècnic ha sabut reconduir l’equip fins a assolir els preuats 45 punts.

x