El CB Garrotxa Santjoanenc guanya davant del CB Neus empentat per un pavelló entregat (85-78) i es col·loca a un pas de la salvació

Els jugadors de Xevi Sala s’han imposat aquesta tarda al seu més immediat perseguidor a la taula, el Bàsquet Neus, a casa i enmig d’un ambient de bàsquet imperdible. La victòria d’avui col·loca als de Sant Joan les Fonts a un partit de la permanència.

Bàsquet en la seva més pura essència el que s’ha vist aquesta tarda a l’inigualable pavelló de Sant Joan les Fonts. I és que quan la cita ho requereix, el públic omple les graderies i no deixa d’animar al seu equip, el CB Garrotxa, que amb l’ajuda de la seva gent i practicant un bàsquet fantàstic s’ha imposat al seu més immediat perseguidor a la taula i es situa a un partit de la permanència. Si demà el Lliçà perd, es garrotxins seran de primera catalana, i si no, hauran de guanyar a la pista de La Garriga, que ja no s’hi juga res, per mantenir la categoria.

Avui el rival visitava Sant Joan en u n partit clau. El Neus es trobava a una sola victòria del Bàsquet Garrotxa i una gran delegació de públic  badaloní ha assistit akl partit per ajudar al seu equip`, que ha acabat perdent tot i fer un bon partit i jugarà la promoció de descens.

El partit ha estat dominat de cap a peus pels balnc-i-negres, que han anat per davant en el marcador durant tot el matx. Un gran Corcoy i l’encert des de la línia de tres han estat claus per derrotar un Neus que no s’ha donat per vençut en cap moment. Els garrotxins han caçat la majoria dels rebots ofensius i defensius i hana nulat el rival especialment en la primera meitat, on l’empenta del públic s’ha notat d’allò més.

En la segona meitat els visitants han estirat d’orgull i s’han arribat a col3locar a vuit punts, però el Garrotxa Sant Jonenc s’ha acabat enduent el partit.

Amb aquesta victòria els homes de Xevi Sala necessiten un bon resultat més per mantenir-se a la categoria sense la necessitat de jugar un play-off de descens, un fet que seria la cirereta del pastís a una gran temporada plagada d’entrebancs i lesions per als de Sant Joan les Fonts.