L’Esbart d’Olot presenta la nova temporada amb ‘Retalls de memòria’ al Teatre Principal

L’Esbart d’Olot presenta la nova temporada amb Retalls de memòria, l’obra que engloba la tradició amb l’evolució a través d’algunes de les danses populars més representatives en la història de la cultura del nostre país. El Teatre Principal de la ciutat ha estat l’escenari escollit per l’actuació que ha tingut lloc avui.

L’espectacle es divideix en dues parts. La primera ret homenatge a la figura del coreògraf recentment desaparegut Joan Serra, tot ballant algunes de les seves creacions dansaires que més l’identifiquen i que han acompanyat l’entitat durant molts anys.

La segona part de l’espectacle fa un viatge en el temps a través de les danses d’arrel tradicional, amb les jotes i els balls plans, entre d’altres, fins a l’actualitat, amb coreografies més innovadores.

L’Esbart d’Olot treballa per inculcar, sobretot des de l’Escola de Dansa, aquells balls que caracteritzen la cultura catalana. I un bona manera de demostrar els coneixements apresos és realitzant actuacions com la del dissabte al Teatre.

El Principal es va emplenar de gom a gom per gaudir de l’espectacle que enceta la nova temporada de l’entitat olotina.