Turull dóna suport a la consulta i insisteix a fer front a les pors que provenen de l’Estat espanyol

Amb el col·loqui d’avui a la tarda al Casal Marià a càrrec de Jordi Turull, portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, es completa el cicle de xerrades polítiques ‘Estelada 2014’ que va començar al mes de gener. Turull ha explicat el posicionament de la federació nacionalista en el procés cap a la consulta del 9 de novembre, donant suport a la iniciativa i insistint a fer front a les pors que provenen de l’Estat espanyol.

L’objectiu d’Estelada 2014 és presentar les postures i els fulls de ruta dels diferents partits polítics vers la consulta i la possible posterior independència de Catalunya. Després de Turull, només queda la taula rodona del 7 de juny a dos quarts de vuit de la tarda al Casal Marià. Estarà formada pels representants de les entitats civils que han protagonitzat les darreres grans manifestacions de Catalunya. De moment, ja han confirmat l’assistència el representant de l‘Assemblea Nacional Catalana (ANC), el d’Òmnium Cultural i el president de l‘Associació de Municipis per la Independència, Josep M. Vila d’Abadal. L’acte serà moderat pel director d’Olot Televisió Albert Brosa.

x