Aniol Amat i Marc Velletrani guanyen a la primera cursa d’obstacles Volcans de Ferro

Olot ja té la seva cursa d’obstacles. Es diu Volcans de ferro, i va tenir lloc aquest diumenge. Aniol Amat i Marc Velletrani han estat els guanyadors d’aquesta primera edició, en una prova on els corredors han hagut de capbussar-se dins el Fluvià o baixar per un tobogan d’aigua.

La Cursa Volcans de Ferro, una competició amb dos recorreguts de 5 i 10 quilòmetres, ha comptat amb la participació de quaranta atletes. És la primera vegada que Olot vivia una cursa d’aquestes característiques.El guanyador de la volta curta ha estat Aniol Amat, amb un temps de 35 minuts i 53 segons, seguit de Sergi Cabanyes i Anna Sala. Pel que fa al recorregut llarg, Marc Velletrani ha estat el guanyador, amb 41 minuts i 17 segons, seguit de Jordi Casanova i Jordi Roura. S’espera que aquesta prova s’integri en el calendari esportiu de la Garrotxa, i l’any que ve es repeteixi la seva celebració.

Deixa un comentari