El CE Besalú perd a casa davant d’un bon Abadessenc (0-3)i es queda a 5 punts de la promoció de descens

El Club Esportiu Besalú ha deixat escapar una bona oportunitat aquest diumenge a la tarda d’allunyar-se del perill a Segona Catalana. Això si, els garrotxins han caigut derrotats davant d’un molt bon equip, l’Abadessenc, que aquesta temporada està lluitant per pujar de categoria.
BEASALU ABADESSENC

Partit que enfrontava a dinàmiques i a objectius ben diferents aquest diumenge al municipal de Besalú. Els garrotxins estan lluitant per no baixar i volien allunyar qualsevol fantasma després dels darrers bons partits a casa. En canvi, l’Abadessenc visitava Besalú amb la intenció de seguir a la caça del segon classificat, el Camprodon, en l’sprint final de la temporada.

Els de Sant Joan de les Abadesses no han donat opció als besaluencs i abans que es complís el primer minut de joc, ja estaven celebrant un gol. Els del Ripollès han estat superiors als homes d’Ernest Bassols i han avisat amb bones ocasions mentre que els locals arribaven a camp contrari amb embranzides puntuals.

El conjunt visitant ha ampliat diferències abans del descans agafant l’esquena a la defensa i el segon acte pintava magre per als blanc-i-verds, que han vist debutar el jove Èric Vilanova, cedit des de la Unió Esportiva Olot.

A la represa, partit avorrit i amb poques ocasions per als dos equips. Els del Ripollès s’han limitat a controlar el matx mentre el Besalú buscava, sense sort, el gol que els donés vida en l’enfontament.

En els minuts finals l’Abadessenc ha sentenciat amb el tercer gol i es queden a l’espera d’una ensopegada del Camprodon en els darrers quatre partits. Per la seva banda, els d’Ernest Bassols segueixen en la pugna per eludir el descens.