La cançó de taverna protagonitza el Musiclub de l’Orfeó Popular Olotí

La cançó de taverna es va convertir en la protagonista de la nit de dissabte de l’Orfeó Popular Olotí. L’entitat va organitzar la tercera edició del Musiclub, amb tres convidats especials, Jaume Arnella, Àngel Girona i La criatura verda, emplenant així la seva seu.

Dissabte l’Orfeó Popular Olotí va organitzar unes activitats entorn de la cançó de taverna. Ho va fer amb motiu de la tercera edició del Musiclub. Els visitants van poder gaudir des d’una exposició fotogràfica de Salvador Comalat sobre la gravació del disc Cançons d’Olot i Viacrucis, fins un col·loqui amb el cantant folklorista barceloní Jaume Arnella i l’activista i músic garrotxí Àngel Girona. Els dos experts van intercanviar anècdotes i cançons amb el públic.

L’Orfeó també va fer lloc a un sopar de taverna, per agafar forces per l’últim plat fort de la vetllada, el concert de la mà d’Albert Dondarza, Pere Pau Jiménez, Laura Plasència i Francesc Tomàs ‘Panxito’ que, junts, formen La criatura verda, un grup musical amb un repertori ric en gèneres tradicionals i populars catalans.

x