Un bon Olot surt derrotat del camp del Lleida Esportiu, que es col·loca en zona de play-off (3-2), amb un final d’infart

La Unió Esportiva Olot planta cara a un rival de play-off, s’avança al marcador en el darrer minut però veu com el Lleida li remunta en el descompte amb dos gols, un de penal. Els lleidatans han apretat molt en el segon temps però han vist com els d’Arnau Sala se’ls avançaven en el minut 90.  Els de Toni Seligrat es col·loquen en zona de promoció d’ascens mentre que l’Olot torna cap a casa sense pressió i amb bones sensacions.

Partit tranquil a l’inici, en un gran escenari i sense cap pressió per a un Olot ja salvat que aspirava a plantar cara i competir en un bon partit. I els homes d’Arnau Sala han demostrat el seu potencial avançant-se en el marcador ben aviat. Agus ha fet pujar el primer gol al marcador a la sortida d’un servei de cantonada. Poc després Kilian i Coro desaprofitarien una doble ocasió molt clara per ampliar l’avantatge, i els garrotxins han pagat cars els errors. En el minut 23, Beñat ha empatat el partit després d’una bona jugada de Pau. Sergio López, titular avui sota pals, ha hagut d’intervenir de manera providencial en una doble aturada. En una primera meitat on ha sobresortit el jove migcampista Pere Pons pel seu treball en la recuperació, el marcador ja no s’ha mogut.

A la represa, tot i que la Unió Esportiva Olot ha tingut bones ocasions als peus de Reverter, ha estat el Lleida, més necessitat. Sergio, que ha signat una gran actuació, ha neutralitzat les ocasions dels de Toni Seligrat i en els instants finals del partit ha passat absolutament de tot. Amb el Lleida llançat a l’atac, Coro ha aprofitat una bona ocasió per donar la sorpresa i en aquell moment, amb el gol olotí, semblava que la victòria ja no e spodia escapar. Ara bé, en futbol no pots dir mai blat fins que és al sac i ben lligat i en la jugada següent els locals han empatat el partit. No s’ha acabat aquí el desenllaç d’un matx absolutament boig, ja que en l’últim sospir l’àrbitre ha assenyalat penal favorable als lleidatans i Fuster ha fet embogir a la graderia local amb el 3 a 2.

Així doncs, el Lleida s’ha situat in-extremis en la zona de play-off a falta d’una sola jornada pel final del campionat. L’Olot, que no s’hi jugava res, marxa capocot però amb bones sensacions després d’un bon partit. Els d’Arnau Sala reben diumenge al Prat, que s’hi juga el descens, a les 18:00 de la tarda.