L’Ajuntament d’Olot es mostra disposat a reobrir l’escola bressol del barri de Sant Miquel si compta amb prou inscripcions

El període de preinscripció a les escoles bressol d’Olot comença avui i s’allargarà fins al 16 de maig. L’Ajuntament d’Olot ha presentat dues novetats per a aquest curs. D’una banda, la voluntat de reobrir la llar d’infants del barri de Sant Miquel si hi ha suficients places. De l’altra, la disminució de la quota d’escola bressol de 10 euros mensuals, per tal de facilitar l’accés a les famílies olotines.

L’escola bressol de Sant Miquel podria tornar-se a reobrir el curs vinent. L’Ajuntament d’Olot ha tornat a posar-la en oferta per al període de preinscripcions, que comença avui i s’acabarà el proper 16 de maig. La reducció d’escoles bressols públiques l’any passat va obligar a reestructurar els equips de docents en els tres centres que quedaven oberts. Així ho explica la regidora d’Ensenyament, Núria Fité. Si el nombre de preinscripcions fan possible la reobertura de l’escola bressol de Sant Miquel, el personal desplaçat a les altres llars d’infants no es tornarà a recol·locar. Majoritàriament, es tronarà a contractar professionals que va quedar fora després del tancament de l’escola bressol de Sant Miquel. Una altra novetat per al proper curs és que es reduirà la quota d’escola bressol de 10 euros mensuals.

D’altra banda, per al curs vinent es mantenen les condicions de l’oferta de l’any passat. Hi haurà la possibilitat de matricular els infants només en horari de matí. Es mantenen les bonificacions del 30% i el 60% depenent de la situació econòmica i la composició de la unitat familiar. També es conserva la bonificació del 20% en cas de segons germans. El període de preinscripció a les escoles bressol d’Olot comença avui i s’allargarà fins al 16 de maig. Les famílies poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot o a la pàgina web de l’Institut Municipal d’Educació.

Deixa un comentari