Alumnes de l’Escola Petit Plançó han utilitzat el plató d’Olot Televisió per a dur a terme una assignatura

Els alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Petit Plançó d’Olot han estat aquest matí als estudis d’Olot Televisió,  per dur a terme una part d’un crèdit variable de l’escola. L’assignatura, amb la qual obtindran nota trimestral, consisteix en fer una pel·lícula.

La classe conjuntament n’ha fet el guió i s’han dividit en grups per enregistrar les diferents escenes. Avui, en graven una, amb l’ajuda dels seus professors: en Marc Coma, que els fa de càmera, i la Irma Gelis i la Coral Solà que els supervisen. Es tracta d’una escena en què la presentadora d’un informatiu anuncia a la televisió el robatori d’un diamant exposat al Museu de Banyoles. Després d’això, hauran de muntar i editar totes les parts, fins a crear-ne el film final, que penjaran a Youtube a final de curs, perquè pares, alumnes de l’escola i tothom qui ho vulgui el pugui veure.