La FES es consolida com a principal agent formador per a professionals a la Garrotxa

Durant el 2013, la Fundació d’Estudis Superiors es va consolidar com a principal agent formador per a professionals i empreses a la Garrotxa, amb un increment d’inscripcions, hores formatives i activitats realitzades. Adequar l’activitat de la FES a les necessitats de les empreses era el principal repte que va plantejar l’actual equip de govern municipal.

Els resultats s’han fet netament visibles el 2013. L’any passat es van realitzar 78 activitats formatives i es preveu que aquest any se’n realitzin 106. També s’han incrementat el nombre d’inscripcions, superant les 1.200, i les hores impartides de formació, que l’any passat van arribar a les 1.250. De tot això n’ha donat compte el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, durant l’últim ple de l’Ajuntament d’Olot.

x