Neix el Fòrum Inversor, per posar en contacte emprenedors i gent amb capital

El proper 12 de juny Olot acollirà la primera edició del Fòrum Inversor, un esdeveniment que té per objectiu posar en contacte projectes empresarials amb inversors privats. Tots aquells que vulguin presentar el seu projecte al fòrum tenen temps d’inscriure-s’hi fins el dia 20 de maig.

La falta de capital de bancs en els darrers temps ha afavorit el naixement d’iniciatives per buscar altres vies de finançament. Olot també vol promoure la recerca de capital per a aquests projectes, i per aquest motiu neix el Fòrum Inversor, que vol posar en contacte gent que vol finançar projectes amb emprenedors que volen tirar endavant les seves idees.

L’acte, que tindrà lloc el proper 12 de juny a l’Institut de Promoció d’Olot, ofereix l’oportunitat de presentar els plans de negoci de les diferents iniciatives davant de possibles inversors. Entre els que posaran el capital per engegar les noves idees, no hi haurà cap entitat financera. A més, en aquesta primera edició es presentaran dues formules de finançament alternatives i que cada vegada estan prenent més rellevància, com el micromecenatge o el ‘business angels’.

Al Fòrum Inversor hi tenen cabuda tot tipus de projectes que busquen finançament, sempre i quan repercuteixin a la comarca de la Garrotxa. Hi ha temps per inscriure’s fins el 20 de maig, a través de la web.

 

 

x