Càritas Garrotxa, l’EME i l’ACO organitzen, per segon any consecutiu, la pintada i trencada de guardioles solidàries

Per segon any consecutiu, Olot inicia la campanya ‘Trenquem la guardiola per Càritas’, organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot, Càritas Garrotxa i l’Escola Municipal d’Expressió.

Es tracta d’una iniciativa que es divideix en tres parts: la pintada de guardioles, la distribució als comerços per a la recaptació de les donacions i la trencada pública de les guardioles. La primera, comença aquest dissabte a les 11 del matí al Firal d’Olot i es convida als nens i nenes a venir a pintar les guardioles de Càritas. No cal que els infants vagin vestits de cap forma especial, ja que la pintura que s’utilitzarà no taca.

Hi haurà al voltant de 200 guardioles pintades, repartides per tota la ciutat. La intenció és convidar la gent a que no es quedi el canvi i el deixi en aquestes guardioles que tindran tant els comerços com els forners, que aquest any també se sumen a la iniciativa.

Càritas va recpatar 2000 euros amb aquesta iniciativa. Els fons recollits gràcies a la solidaritat dels consumidors aniran destinats a Càritas Garrotxa. Aquest any la campanya també es vol fer una divulgació especial a les escoles de la ciutat. Des de l’Associació de Comerciants, el seu president Jordi Rovira ha volgut ressaltar la importància de que els diferents comerços estiguin conscienciats i implicats amb l’actual situació social. La trencada de les guardioles es farà el proper 7 de juny on es convida als mateixos autors de les pintures a trencar la peça per veure la utilitat que ha tingut.