El Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang de Girona organitzen tres noves jornades de donació de sang a Olot

El Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang de Girona ha organitzat tres noves jornades de donació que es portaran a terme els propers dies a Olot. La primera d’elles serà aquest proper divendres, 9 de maig. Tindrà lloc de les 4 de la tarda a les 9 de la nit a Consultes externes de l’Hospital Sant Jaume d’Olot.

El dia següent, dissabte 10 de maig, el centre hospitalari tornarà a acollir una nova diada de recollida de sang. S’hi podrà anar a donar sang de les 10 del matí a 2/4 de 2 de la tarda i de les 4 a 2/4 de 9 del vespre. Dilluns, 12 de maig, tindrà lloc la tercera de les jornades d’aquest mes a Olot, però aquesta vegada, serà al Casal del barri de Sant Miquel. S’obriran les portes per a la donació de sang de les 6 de la tarda a les 9 de la nit.

x