El tradicional Concert de Primavera de la Coral Croscat tindrà lloc aquest cap de setmana

La Coral Croscat celebra aquest diumenge el seu 21è Concert de Primavera: un acte que compta amb la participació de dues corals més de la província de Girona. A més, aquesta cantada servirà de preparació pel concert especial del 40è aniversari de la Coral Croscat, que tindrà lloc el proper 28 de juny.

Olot té, dins el seu teixit cultural, algunes de les corals més actives de la demarcació de Girona. Una d’elles és la Coral Croscat, que aquest diumenge oferirà el seu tradicional Concert de Primavera, que arriba a la 21a edició. L’acte, on es podrà escoltar música popular catalana, compta amb la participació de dues corals més de la província (Coral Castellonina de Castelló d’Empúries i Coral Mestre Cirers de Palafrugell), amb un intercanvi que significarà l’actuació de la Coral Croscat als municipis de procedència dels grups convidats.

El Concert de Primavera servirà d’aperitiu de la celebració dels 40 anys de la Coral Croscat, un aniversari que culminarà el proper 28 de juny a l’Església del Tura, amb un concert especial que comptarà amb la participació dels diferents directors del cor, que han escollit algunes de les cançons que es podran escoltar aquell dia.

Abans no arribi aquest acte commemoratiu, els amants de la música catalana tenen una cita amb el 21è Concert de Primavera, que tindrà lloc aquest diumenge a partir de les sis de la tarda, a l’Hospici d’Olot.

x