La UE Olot rebrà diumenge un Prat en perill de descens

Aquest diumenge a les 18h, el camp de la Unió Esportiva Olot es convertirà en l’escenari de l’últim repte de la lliga. L’equip olotí rebrà l‘Associació Esportiva Prat, un equip que encara esgota les seves últimes opcions per accedir a la plaça de promoció de permanència a Segona B.

Mentre que l’Olot es troba en una posició còmode havent consolidat la seva permanència a la categoria amb 45 punts, en la 14a posició, el Prat es juga la seva continuïtat. Amb 35 punts, l’equip del Prat de Llobregat podria baixar a Tercera Divisió de forma directe en cas de perdre el partit.

El club olotí també ha organitzat un acte de comiat amb pica-pica que tindrà lloc després del matx contra els potablava. Aquest servirà tant per concloure la temporada com per agrair el suport incondicional de tota l’afició.