Olot rep la placa de reconeixement de ‘Ciutat Amiga de la Donació de Sang’

Olot, ja és doncs, oficialment, ‘Ciutat Amiga dels Donants de Sang’ Aquest matí s’ha fet l’entrega de la placa a la ciutat d’Olot.

La capital de la Garrotxa és la segona ciutat en rebre la distinció que el Banc de Sang i Teixits atorga als municipis que han demostrat una especial implicació amb la donació altruista. Es tracta d’un reconeixemnt que va començar l’any passat, i la ciutat de Reus va ser la primera en rebre-la el 2013.

L’Associació d’Amics i Donants de Sang de la Garrotxa esta molt orgullosa amb aquest reconeixement, ja que valora la seva trajectòria de més de 12 anys darrera de la recerca de donacions entre els ciutadans. A més, el premi també destaca el gran esperit solidari de la ciutat.

La ciutat d’olot accepta la placa amb els braços oberts i destaca que rebre-la és tot un honor. Aquest matí, la sala de plens de l’Ajuntament estava plena de gom a gom, i tothom ha conincit en que es tracat d’una placa molt merescuda.

x