Jordi Teis rep el premi Ales a la Cultura 2014

L’Ajuntament d’Olot li entregarà aquest cap de setmana el  guardó en reconeixement a la seva tasca en l’àmbit cultural olotí, principalment com a director del certàmen Olot.doc, que el 2015 arribarà a la seva desena edició.

jordi teis

El nom de Jordi Teis completa una llarga llista d’activistes culturals entre els quals hi ha Jordi Sellas, Josep Murlà o Domènec Moli. L’acte de lliurament tindrà lloc aquest dissabte a Can Tricheria, on se li farà entrega de la tradicional joia amb la forma de les ales de la ciutat. La periodista Neus Asín, que l’ha acompanyat en diversos mitjans de comunicació, serà l’encarregada de fer la glossa sobre el guardonat d’enguany. A l’entrevista del MAC Exprés d’aquesta setmana parlem amb Jordi Teis per saber com ha rebut el premi i repassar la seva trajectòria.

Deixa un comentari