Olot Televisió emet diumenge un reportatge i un debat sobre la Mancomunitat de Catalunya a La Garrotxa

Olot Televisió emet diumenge a tres quarts d’onze del vespre, l’últim capítol del programa dels 100 anys de la Mancomunitat de Catalunya, dedicat a la Garrotxa.

Una coproducció d’Olot Televisió i La Xarxa de Comunicació Local, que rememora el paper i l’obra de la Mancomunitat de Catalunya amb motiu del centenari de la seva fundació el 6 d’abril del 1914. Aquest últim capítol, se centra en el paper de la Mancomunitat a la comarca de La Garrotxa amb un reportatge dels serveis informatius i un debat conduit pel director d’Olot Televisió Albert Brosa i amb la participació d’Albert Planas, historiador; Jesús Gutiérrez, president del PEHOC, Lluís Busquets, historiador i consultor de la UOC i l’Elisabet Aloy, periodista d’Olot Televisió i autora del reportatge. Recordin, si el volen veure, dissabte 22.40 tenen una cita amb la televisió de la Garrotxa. Després de l’emissió, també el tindran penjat a l’OTV a la carta.

Deixa un comentari