Càritas Garrotxa, l’ACO i l’EME inicien la campanya de guardioles solidàries

És el segon any consecutiu que Càritas Garrotxa, conjuntament amb l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) i l’Escola Municipal d’Expressió (EME), organitza la campanya ‘Trenquem la guardiola per Càritas’, una recol•lecta de fons destinats als col•lectius més desfavorits de la societat.

Aquest dissabte ha començat la primera part de la iniciativa solidària, amb la pintada de 200 guardioles a càrrec dels nens al passeig d’en Blay d’Olot. Després aquestes seran distribuïdes pels diferents comerços de la ciutat i convidaran als clients a dipositar-hi el canvi de les compres. El 7 de juny es tornaran a reunir totes les guardioles al Firal, perquè els propis autors puguin trencar-les i fer el recompte. Enguany s’espera igualar o superar els més de 2.000 euros de la campanya de l’any passat.

Deixa un comentari