El CH Olot guanya a Vilassar (0-6) i aconsegueix un històric ascens a Nacional Catalana

El conjunt dirigit per Quim López, que tan sols necessitava un empat per assolir l’ascens de categoria, no ha especulat amb el marcador i ha destrossat a un CH Vilassar de Mar combatiu. Amb aquest resultat l’Olot no ha aconseguit encara ser matemàticament campió però s’ha assegurat una plaça d’ascens directe a Nacional Catalana, una categoria que el Club Patí Hoquei no havia tastat mai en categoria masculina en els seus 31 anys d’història.  

CH OLOT - MOLLET CH

Ja és matemàtic, el CH Olot jugarà la temporada vinent a Nacional Catalana, una categoria potentíssima i que el primer equip dels garrotxins ha buscat durant tot l’any. Després d’una temporada esplèndiada i carregada de bon joc i resultats favorables, el conjunt que entrena l’experimentat entrenador Quim López ja pot recollir el seu premi.

Avui, a Vilassar de Mar, els garrotxins tan sols necessitaven un punt per ocupar plaça d’ascens a final de temporada, però els olotins no han especulat ben gens i ja en el primer temps, on guanyaven 0 a 3, han deixat clar que no volien esperar més per pujar de categoria. Ràfols, Pratto i Eloi han aplanat el camí de la victòria que s’ha acabat de consumar en la segona meitat, arrodonint el marcador amb un final de 0 a 6.

A falta de 3 partits per acabar la temporada, el CH Olot necessita una victòria més per assegurar-se acabar com a primer classificat, una plaça que han freqüentat durant tota la temporada.

Així doncs ens espera una propera temporada apassionant amb equips prestigiosos d’arreu de Catalunya enfontant-se al CH Olot, que  lluitarà per  seguir ocupant un lloc de privilegi el l’hoquei català.