La Unió Esportiva Olot renova l’entrenador Arnau Sala per una temporada més

El tècnic del Bages i el club garrotxí han arribat a un acord per seguir junts una temporada més. La bona reacció de l’equip des de l’arribada d’Arnau Sala i la salvació a falta de dos pertits per al final de la lliga regular han estat els principals factors que han conduit a l’entitat presidida per Joan Agustí a renovar l’actual entrenador. 

arnau sala frame olot

Arnau Sala serà l’entrenador de l’Olot la temporada vinent a Segona B. Després d’agafar  l’equip en dinàmica negativa amb 19 jornades per davant i portar-lo fins a la permanència, l’ex entrenador del Girona B i el Figueres ja va declarar que “si el club vol, estaré encantat de seguir aquí”.

L’acord de renovació es va tancar ahir a la nit i avui al matí el club ho ha fet oficial a través del seu lloc web. Demà, la Unió Esportiva Olot tanca la temporada del debut a Segona B sense pressió i amb una festa final dedicada als socis.

Deixa un comentari