Olot acull la 8a edició de ‘Música a les mans’ per alumnes amb discapacitat visual

Aquest cap de setmana la música també ha tingut lloc dins la programació olotina, amb la 8a trobada d’alumnes amb discapacitat visual. Sota el nom Música a les mans, el Centre de Recursos Educatius de l’ONCE de Barcelona reuneix cada any alumnes d’arreu que comparteixen aquesta afició.

Dissabte el Teatre Principal d’Olot va acollir la 8a edició del Música a les mans, amb 17 alumnes amb discapacitat visual de diversos punts de Catalunya i Andorra, més els seus acompanyats; el que fa un total de 25 participants. Tot plegat es converteix en una trobada, en forma de tallers i actuacions, perquè els diferents alumnes comparteixin la seva afició per la música.

Enguany cal destacar la novetat d’afegir les famílies en les activitats programades. Els pares dels alumnes eren convidats a participar en els tallers de veu i percussió corporal i pujar a l’escenari, una idea pensada perquè aquests es posin a la pell dels seus fills.

Es tracta d’una trobada anual que té lloc pels volts de maig, coincidint amb les acaballes del curs escolar, i enguany es celebrava a Olot. L’Escola Municipal de Música de la ciutat i l’ESMUVI són els responsables que la iniciativa tingués lloc aquest any a la capital garrotxina.

Els alumnes de l’escola El Petit Plançó d’Olot també van voler participar en la jornada, aportant una actuació especial per l’esdeveniment.