Derrota dolça de la Unió Esportiva Olot en el darrer partit de la temporada davant l’AE Prat, que ha baixat avui a Tercera (1-3)

La Unió Esportiva Olot no s’hi jugava res però ha fet un bon partit fins la darrera mitja hora, on el Prat li ha passat per sobre. El conjunt d’Arnau Sala s’ha avançat al marcador ben aviat però els potablava han capgirat el marcador en el segon temps. Els pratencs han baixat de categoria tot i la victòria ja que el València Mestalla no ha fallat davant el Sant Andreu.

Futbol i festa avui a l’estadi municipal d’Olot. Mentre a la majoria de camps de Segona B els equips es jugaven la temporada, l’Olot es trobava tranquil i sense cap pressió pel resultat. Ara bé, el seu rival, l’Associació Esportiva Prat, havia de guanyar per mantenir la categoria i esperar una derrota del filial del València davant del Sant Andreu. Arnau Sala ha presentat canvis a l’onze donant minuts sota pals a Aleix Prunés i també al juvenil Toni Ruedas.

El partit ha començat d’allò més bé per als interessos olotins quan Roger Vidal, en el minut 6, afusellava la porta visitant amb un xut ras i sec a la dreta del porter. A partir del gol el Prat ha estat tot voluntat i ho ha intentat amb insistència però era l’Olot qui hi posava el futbol. Els de Pepe Delgado han enviat un xut al travesser i en el darrer minut del primer temps Rojas ha fet el mateix per a l’Olot a la sortida d’un còrner amb el cap.

La segona meitat ha començat com la primera, amb domini olotí, i el porter visitant s’ha hagut de lluir per aturar una clara ocasió de Valentín.   Però en la darrera mnitja hora tot ha canviat. El resultat al camp del València salvava als pratencs si remuntaven i ho han aconsgeuit a base de fe. Kante ha marcat un golàs per posar les taules al marcador i omplir d’esperança la graderia visitant, que s’ha desplaçat a la capital de la Garrotxa.

Poc després un cop de sort en el llançament d’una falta directa capgirava el marcador i l‘Olot ha quedat totalment grogui en els darrers minuts. Ignacio, amb el cap, ha tancat el marcador amb el definitiu 1 a 3 a pocs minuts del final. El Prat ha fet els deures però el filial del València també, i els potablava jugaran la temporada vinent a Tercera.

Així doncs, derrota dolça d’un Olot ja salvat però que ha acabat la temporada perdent els dos darrers partits tot i la bona imatge. Al final del matx la Junta del club ha convidat als assistents a un piscolabis i la Grada ha dedicat una pancarta als màxims dirigents del club en agraïment per la primera temporada de la UE Olot a Segona B.

x