La Terra de Remences torna a omplir la Garrotxa amb 3.000 ciclistes

La marxa cicloturista Terra de Remences ha tornat a ser tot un èxit. Tot i l’amenaça de pluja, hi han participat gairebé tots els inscrits, al voltant de 3.000 ciclistes, on els més ràpids han estat Xavier Garcia i Francesc Tobias.

El poble de Sant Esteve d’en Bas s’ha convertit, un any més, en el punt de trobada dels aficionats al ciclisme gràcies a una de les marxes cicloturistes més importants de tot Espanya: la Terra de Remences, que amb la d’avui ja acumula disset edicions. Un any més hi han participat 3.000 ciclistes, disposats a gaudir d’una cursa molt valorada pel seu recorregut i organització.

Des de la sortida, els participants tenien el repte de completar un dels dos recorreguts: el de 92 quilòmetres, amb ascens al Capsacosta i al Coll de Canes; o el de 175 quilòmetres, que afegia els colls de Bracons i Condreu a les cames dels ciclistes; malgrat la fatiga, les sensacions eren positives.

Tot i no ser competitiva, el primer de la distància curta ha estat Francesc Tobias, del Club Ciclista Olot, amb un temps de 2 hores, 24 minuts i 26 segons. Tobias s’ha imposat per 10 segons a Àlex Martínez. Posteriorment arribaria Santi Sala. Pel que fa al recorregut llarg, el primer en entrar a meta ha estat Xavier Garcia, amb un temps de 4 hores, 51 minuts i 9 segons. Darrere seu entrava l’olotí Adrià Moreno, seguit de Jordi Ribó i el ciclista britànic de l’equip Garmin David Millar.