La presentació de l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa omple la Sala El Torín d’Olot

L’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa s’ha presentat en un acte multitudinari celebrat a la Sala El Torin d’Olot. Una vuitantena d’empresaris van participar a la tarda en el networking organitzat per l’entitat. 700 persones van omplir la sala olotina per escoltar el consultor, assessor i formador empresarial Emilio Duró.

Els joves empresaris garrotxins de l’Associació de Joves Empresaris de Girona van presentar-se divendres en societat davant d’una Sala El Torín plena de gom a gom, sobretot de joves emprenedors amb moltes idees i ganes de portar-les a terme. Aquests, a partir d’ara, són els seus referents, joves empresaris d’èxit que formen la junta de la nova associació i que en el seu primer acte han aconseguit un gran poder de convocatòria. Una vuitantena de persones van participar al networking organitzat a la tarda per l’associació, on es van posar en comú interessos i experiències professionals.

La gran atracció de l’acte inaugural va ser la conferència pronunciada per l’assessor i motivador Emilio Duró. Amb el seu carisme i humor, va donar als joves empresaris garrotxins algunes de les claus que calen per aconseguir l’èxit empresarial en un moment d’entrada advers com pot ser la crisi econòmica. Emilio Duró va tornar a donar en el clau, despertant l’interès d’una nova generació d’empresaris que volen recursos per convertir la crisi en una oportunitat. La conferència va durar dues hores i mitja, durant les quals, ningú va voler aixecar-se de la cadira. La nova Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa comença el seu periple amb un ampli suport de la societat que els veu néixer.