Oliveras guanya la seva primera Copa del Rei de Triatló per equips

Nan Oliveras guanya la Copa del Rei de Triatló per equips amb el Tri-Penta Terras de Lugo, format per triatletes internacionals, en la competició celebrada a València dissabte. L’atleta olotí també es va endur el Campionat d’Espanya per relleus.

L’atleta d’Olot Nan Oliveras suma dos nous títols al seu palmarès: són la Copa del Rei i el Campionat d’Espanya per relleus, dos títols d’equip que va aconseguir amb els seus companys del Tri-Penta Terras de Lugo, on tots els integrants (Fernando Alarza, Antonio Serrat, Iñaki Balldellou i Tomás Olavarria) s’entrenen al Centre Gallec de Tecnificació. El grup ja sortia com a favorit per aconseguir la competició, que es celebrava a València, i la seva victòria no va sorprendre a ningú. A la Copa del Rei (dissabte), els gallecs van dominar la cursa en tot moment, mentre que al Campionat d’Espanya per relleus (diumenge) Oliveras va fer el tercer i últim relleu, entrant a la meta en solitari.