La Galeria 4 cantons exposa els paisatges d’Evelí Adam

L’artista ripollenc Evelí Adam exposa a la Galeria d’Art 4 cantons d’Olot fins el 12 de juny. L’obra, titulada ‘La força de la natura’, és el resultat de l’experimentació de l’artista amb diferents materials, textures, colors i suports, amb l’objectiu d’elogiar la natura i la seva bellesa.

La Galeria d’Art 4 cantons d’Olot acull aquests dies la mostra ‘La Força de la natura’, de l’artista de Campdevànol Evelí Adam. És una exposició que consta de dues parts: una que consisteix amb un treball exhaustiu amb pintura acrílica sobre fusta i tela; i una altra que inclou el treball fet amb una tècnica inèdita amb fusta inventada pel mateix pintor.

Paisatges volcànics, monticles oberts pel pas del vent, mars calmats…Són exemples de l’impacte del paisatge en l’obra d’Adam. L’artista ha adquirit aquesta consciència sobre l’entorn arran dels seus viatges pel món, com ho demostra la importància del color en el seu treball, inspirada pels colors massai de Kènia. Altres paisatges com els del Gran Canyó del Colorado també han influït en Evelí Adam. L’exposició es podrà visitar fins el proper 12 de juny.

x