Les empreses i entitats de la Garrotxa que utilitzen la marca promocional 100% Olot ja superen la setantena

Les empreses i entitats que utilitzen el 100% Olot ja superen la setantena. Pel que fa a l’àmbit empresarial, l’Ajuntament d’Olot assegura que l’utilització del logotip promocional està representant un benefici mutu. La comarca es beneficia de l’idenitificació dels productes de les grans empreses amb el territori pels valors de dinamisme que aporten aquestes empreses. Les companyies, de la seva banda, es beneficien dels valors de qualitat dels productes que s’associen amb la Garrotxa.

Els primers convenis per utilitzar el logotip promocional 100% Olot van ser signats el setembre del 2012. Des de llavors, més d’una vintena d’entitats locals i comarcals, i una cinquantena d’empreses de la Garrotxa, la utilitzen en diferents suports, ja siguin físics o digitals, en l’etiquetatge de productes o acompanyant iniciatives socials i culturals. Les últimes empreses i entitats a afegir-se ho han fet recentment.

La iniciativa està tenint retorn. Gràcies al logotip, els consumidors dels productes garrotxins exportats estan identificant les companyies amb la Garrotxa. Segons l’Ajuntament d’Olot, això és positiu tant per al territori, que es dóna a conèixer a l’exterior, com per a les empreses, que associen els seus productes als valors de la comarca. Properament, es firmaran nous convenis amb entitats i empreses per utilitzar el logotip promocional. L’Ajuntament creu que no faltarà massa perquè els organismes que s’identifiquin amb el 100% s’acostin al centenar.

x