Olot celebra aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Ciclisme i els Màsters Gironí de Tennis

L’Ajuntament d’Olot vol apostar pel turisme esportiu, és per aquest motiu que s’han organitzat dues cites importants aquest cap de setmana a la ciutat amb la col·laboració del Club Ciclista i del Club de Tennis.

Es tracta de convertir Olot en destí esportiu aprofitant-se dels beneficis dels entorns naturals en els quals es troba la ciutat, i posant a disposició instal·lacions municipals i serveis esportius de qualitat.

Olot serà, doncs, la seu del campionat de Catalunya de ciclisme per categories, que per primera cop aplegarà totes les categories a la vegada. Organitzat per la federació, el club ciclista infantil d’Olot i el d’en Bas, inclourà diverses curses a contrarellotge i proves de recorregut on hi participaran quinze equips.

El mateix dia el club olotí ha recuperat el popular Dia del Pedal, després de més de deu anys. Tothom qui vulgui podrà fer la volta per la Pinya, en un recorregut accessible de nou quilòmetres. D’altra banda, la capital garrotxina recuperarà després de quasi deu anys l’organització del Màsters Gironí de Tennis a les instal·lacions del Club de Tennis Olot.

És una competició de llarga tradició a la ciutat, que s’havia jugat en aquesta entitat des del 1988 i durant disset anys seguits. Enguany, hi participaran els que tenen més bona puntuació dels dos-cents jugadors i cinquanta jugadores de quinze clubs gironins, d’un rànquing elaborat a partir dels 31 tornejos gironins de la temporada.

A més, aquest mateix cap de setmana se celebrarà amb un dinar la Diada del Tennis Gironí al restaurant La Deu, on es farà l’entrega de tots els premis de la temporada.

x