El publicista Lluís Bassat recorda la importància de fer publicitat en els mitjans locals

El publicista Lluís Bassat va ser entrevistat dimarts a la nit al programa ‘El Punt al Dia’ d’Olot Televisió, per parlar de la incidència que té la publicitat en l’àmbit comercial. Segons Bassat, l’home dels eslògans, és imprescindible que les empreses locals apostin per la publicitat.

‘El Punt al Dia’ de la Xarxa de Televisions locals va entrevistar el passat dimarts a un dels publicistes més importants del món: Lluís Bassat. A l’entrevista Bassat va parlar de diferents temes que afecten al món de la publicitat, com és la importància que les empreses mantinguin una aposta ferma per fer difusió del seu producte. A més, va fer una incidència especial en les possibilitats que ofereixen les televisions locals en el camp de la publicitat, perquè permeten al petit comerç i a les empreses locals fer-se un nom en l’àmbit de difusió en el públic que més els interessa: el de proximitat.