El Reus Deportiu competirà al Mundial després que la Federació Internacional de Patinatge Artístic hagi acceptat modificar les regles

L’equip gran de Grup Show del Reus Deportiu participarà al Mundial de Reus 2014. Les roig-i-negres van quedar quartes in extremis al campionat d’Europa de Quartets i això les deixava fora de poder participar però, finalment, la Federació Internacional de Patinatge Artístic ha acceptat modificar les regles.

Reus tindrà representació en màxima categoria del Mundial de Patinatge que se celebrarà a la ciutat el proper octubre. El Grup show gran podrà participar després que la FIPA, la Federació Internacional de Patinatge Artístic, hagi acceptat canviar les normes i enlloc de participar 2 grups grans i 2 grups petits per cada país puguin ser fins a un màxim de 3.

El canvi de normativa s’havia de fer efectiu a partir de 2015, però diversos països ja hi havien votat a favor i s’havia aprovat la proposta feia dos anys, al Mundial de Taipei de 2013. Per tant, amb l’avançament d’aquest canvi de les regles de competició el Grup Show Gran del Reus Deportiu podrà participar-hi. Els organitzadors consideraven injust que la ciutat no estigués representada al campionat del món, després d’aconseguir un quart lloc molt disputat.

Els organitzadors apunten que la decisió d’avançar el canvi de normativa per part de la FIPA beneficiarà a altres clubs de patinatge i afegeixen que prèviament han consultat les seves intencions amb federacions d’altres països que s’hi han mostrat d’acord.

 

x