La residència La Caritat commemora els 100 anys d’història de la institució a Olot

La Caritat ha fet 100 anys. En aquest segle d’història, la institució olotina ha crescut en serveis a la gent gran. El pas d’associació a fundació li ha permès augmentar el ventall de la seva activitat social, fins a donar servei a un gran nombre de persones.

Els actes centrals de la commemoració tindran lloc el proper dissabte 24 de maig a partir de les 7 de la tarda al pati de l’Hospici d’Olot, quan es presentarà el llibre Centenari de la Caritat, de Joan Barnadas. El mateix dia, la Coral Gaia oferirà una cantada i se servirà un piscolabis, durant el qual, es projectarà un vídeo del centenari de La Caritat. La residència continuarà celebrant actes de celebració del centenari, de caràcter més intern, i amb la voluntat d’agrair als professionals del centre la seva dedicació al llarg d’aquests anys. La condemna del zelador Joan Vila a 127 anys de presó va suposar el final dels tràgics successos viscuts a la institució, una taca enmig de 100 anys de servei de qualitat als olotins i les olotines.