Torna el Festival Wevoo 2014 amb participació limitada a la seva activitat estrella

El Festival Wevoo, centrat en la temàtica del western, torna un any més a Olot. Avui se n’ha presentat la programació, que arrenca el proper 29 de maig. En aquesta sisena edició s’ha limitat a 30 el nombre d’equips que es poden inscriure al concurs de curtmetratges. Olot Televisió també col·labora amb el Wevoo: aquest dissabte ja poden veure el primer dels programes especials que recullen els curts participants en l’edició passada.

Com cada any per aquestes dates, a Olot i la Garrotxa té lloc el Festival Wevoo de Western Volcànic, un certamen que reprodueix l’ambient de les pel·lícules relacionades amb l’oest americà. Avui s’ha presentat la seva programació, que tindrà lloc del proper 29 de maig fins el 8 de juny. Un cop més, l’activitat estrella del Festival és el concurs d’edició de curtmetratges en un sol dia, i que es farà el dissabte 31 de maig. Les preinscripcions per participar en aquest concurs es tanquen el diumenge 25 de maig, i de moment, ja s’han omplert la meitat de les places disponibles, que aquest any es limiten a 30 participants.

L’obra de teatre Montaldo i una exposició sobre els 5 anys del Festival donaran el tret de sortida al Wevoo. La Filmoteca també projectarà una pel·lícula western, i un cop entregats els curts, tothom els podrà veure als cinemes Olot.

El Wevoo també entrarà a Olot Televisió. A partir d’aquest cap de setmana Olot Televisió passarà, durant els caps de setmana a tres quarts menys cinc d’onze de la nit, els curtmetratges participants de l’edició del 2013, i també es podran veure els curts guanyadors d’aquest 2014 després del veredicte del jurat, que es coneixerà el proper 6 de juny.

Deixa un comentari