Dilluns comencen les inscripcions per a les més de 60 activitats d’estiu de la Garrotxa

Dilluns comencen les inscripcions per a les activitats d’estiu per a nens i nenes en edat escolar. Dimarts es va fer la presentació de la guia de propostes estiuenques. Enguany destaca la gran oferta de noves activitats. N’hi ha més de 60 que van des dels tradicionals casals d’esport o plàstica, fins a d’altres més innovadores relacionats amb l’àmbit tecnològic.

Es mantenen les brigades de joves voluntaris de participació en diferents serveis municipals fent tasques de neteja o d’organització de l’entorn. La novetat d’aquest any, és que les brigades no només es faran als pobles, sinó que també n’hi haurà a la ciutat d’Olot.

Com cada any, els monitors seran joves de la Garrotxa, que vulguin treballar guiant els nens i organitzant els casals. Enguany s’han presentat 130 joves a les entrevistes per a la borsa de monitors, però només hi ha disponibles al voltants d’unes 70 places, depenen del nombre d’inscripcions finals.

D’altra banda, tenint en compte la situació de crisi en la qual ens trobem, el Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Olot han volgut mantenir les quotes, i no s’han apujat els preus com tocaria.

A més, la piscina municipal s’obrirà el 16 de juny fins el 30 d’agost. I hi haurà un obsequi per aquells que es facin socis de nou, a l’hora que s’ha volgut fidelitzar als clients de tota la vida.

Aquest any, les inscripcions per a aquestes activitats d’estiu no es faran al Centre Núria, com els altres anys, sinó que s’ha canviat l’ubicació, i les inscripcions es faran a l’oficina d’atenció al ciutadà a la part baixa de l’ajuntament, que estarà oberta matí i tarda. Per a més informació, consulteu el web

 

 

Deixa un comentari